Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nuori naimaton nainen

Single White Female 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jaa ”­kuin­ka ali­vuok­ra­lai­nen muut­taa elämä­si hel­ve­tik­si”.

Sar­jaa ”­kuin­ka ali­vuok­ra­lai­nen muut­taa elämä­si hel­ve­tik­si”. Ai­na­kin mo­net opis­ke­li­ja­bok­seis­sa luu­han­neet voi­vat löytää tästä yh­tymä­koh­tia omiin ko­ke­muk­siin­sa. Koh­tuul­li­nen tril­le­ri. Oh­jaa­ja myös tuot­ti elo­ku­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Anamorfinen keskivertokuva. Kunnon kuusikanavainen soundtrack olisi lisännyt musiikin ja äänimaailman tehoa tunnelman tiivistäjänä. R1-versiossa myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy