Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Magnum .44

Magnum Force 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1973Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7321900157018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dir­ty Har­ry ek­syy oman kä­den oi­keut­ta ja­ka­van moot­to­ri­pyörä­po­lii­sien kop­lan jäl­jil­le.

Dir­ty Har­ry (C­lint Eas­twood) ek­syy oman kä­den oi­keut­ta ja­ka­van moot­to­ri­pyörä­po­lii­sien kop­lan jäl­jil­le. Me­kaa­ni­nen elo­ku­va esit­te­lee esi­merk­kejä pa­huu­des­ta, lis­tii ne pois päiväjär­jes­tyk­sestä ja leik­kaa lis­tijöi­den ta­ka-a­joon. Jär­keä tässä ei juu­ri ole, mut­ta sa­tun­nais­ta hu­baa ir­toaa mac­hon it­sei­ro­ni­sis­ta tem­pauk­sis­ta juo­nen lo­mas­sa.

Kuva & ääni

Miellyttävän vakaa ja erotteleva kuva näyttää hyvältä formaatin puitteissa. Värisävyt ovat luontevia, joskin hieman vuosien haalistamia. Ääniraita hoitaa tonttinsa virkamiehen innolla, eli vaatimukset täyttäen, mutta vailla sen suurempaa potkua. Huulisynkka tuntuu välillä olevan hukassa.

Ekstrat

Ekstroissa John Miliuksen kommenttiraita, kaksi koostetta ja traileri. Kysessä on Dirty Harry -boksin osana julkaistu levy. Brittipainos suomitekstein. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy