Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

White Sands - verta hiekalla

White Sands 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mo­ni­pol­vi­nen ta­ri­na maa­lais­po­lii­sis­ta, jo­ka sot­keen­tuu lait­to­maan ase­kaup­paan so­lut­tau­tues­saan slii­pa­tun ri­kol­li­sen seu­raan.

Mo­ni­pol­vi­nen ta­ri­na maa­lais­po­lii­sis­ta (Wil­lem Da­foe), jo­ka sot­keen­tuu lait­to­maan ase­kaup­paan so­lut­tau­tues­saan slii­pa­tun ri­kol­li­sen (Mic­key Rour­ke) seu­raan.
Rour­ken vii­mei­siä asial­li­sia roo­le­ja. Tämä toi­min­tae­lo­ku­va ei ole lai­sin­kaan van­hen­tu­nut 10 vuo­des­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Myös teknisesti moderni levy. Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roger Donaldson
Pääosissa: Willem Dafoe Mickey Rourke
Tarina: Daniel Pyne
Kuvaus: Peter Menzies Jr.
Musiikki: Patrick O'Hearn

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy