Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Melkein julkkis - 2 Disc Bootleg Cut

Almost Famous 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 155 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­vaa 1970-­lu­vun alun grou­pie-­kult­tuu­ria nuo­ren rock­toi­mit­ta­jan sil­min.

Ku­vaa 1970-lu­vun alun grou­pie-kult­tuu­ria nuo­ren rock­toi­mit­ta­jan sil­min. Palk­ka­sin 15-vuo­tiaan Pert­ti Sa­lo­vaa­ran jos­kus 1980-lu­vul­la te­kemään pai­kal­lis­leh­teen rock­jut­tu­ja ja jou­duin se­lit­te­lemään tämän äi­dil­le, että Pert­ti te­kee haas­tat­te­lu­ja ra­vin­to­las­sa, mut­tei juo al­ko­ho­lia. Ku­vaa sa­maa maail­maa, mut­ta tässä ku­viot ovat to­ki isom­mat, bän­dit ko­vem­pia ja ra­haa­kin tu­lee. Pas­tis­sibän­di Stil­lwa­ter muis­tut­taa hie­man Free-yh­tyettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ääniraidat ovat hyvin käytössä. Musiikki toistuu erinomaisesti, mitä ei taustalla häärineen Peter Framptonin urasta voisi päätellä. Miehen Humble Pie vilahtaa kuvassa, mutta ikävä kyllä Steve Marriottia emme näe (tai kuule). Ekstroissa ohjaajan valitsemat '73 parhaat levyt, päähenkilön esikuvan Lester Bangsin haastattelu, ylijäämäotoksia, kolme poistettua kohtausta (kolme livebiisiä) ja Cameron Crowen Rolling Stone -artikkeleita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy