Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nemoa etsimässä - Special Edition

Finding Nemo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: BuenaVistaKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (BuenaVista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­xar-yh­tiön me­ri­seik­kai­lu on yh­dis­telmä puo­les­ta ja vas­taan -­pis­teitä.

Pi­xar-yh­tiön me­ri­seik­kai­lu on yh­dis­telmä puo­les­ta ja vas­taan -pis­teitä. Uu­si miljöö on hy­vin hal­lus­sa. Per­he­kes­kei­syys ja isän­rak­kaus on kui­ten­kin pe­rin las­kel­moi­tu tee­ma. Var­man pääl­le pe­laa­mis­ta en ole Pi­xa­riin yleensä yh­distä­nyt. Hie­nois­ta ta­ka­pak­kia si­ten, mut­ta lap­set pitävät taa­tus­ti. Ison hain mels­kaus saat­taa pe­lot­taa al­le kou­luikäi­siä. Hai-t­rio yrittää pidättäy­tyä pik­ku­ka­lois­ta, mikä te­kee pi­laa AA-ker­hos­ta.

Kuva & ääni

Pixarin tapaan täydellistä audiovisuaalisuuden juhlaa. Upeat värit toistavat kaikki meren näyt ultramariinista vihreän sävyihin kuin kertoja Jules Vernen romaaneissa. Dubbaus on yksi parhaista suomalaisella Disney-videolla. Kahdella levyllä.

Ekstrat

Ekstroihin on tallennettu virtuaaliakvaario, poistettuja kohtauksia, esikatselu Pixarin Ihmeperhe-elokuvaan, riuttaan tutustumista, lyhytanimaatio Knick Knack (1989, 4 min.), peli, satuhetki, 2 min. hahmojen "haastatteluja, 7+26+5 min. dokumentit, neljä traileria, kuvagalleria ja musiikkivideo. Elokuvan voi myös katsoa tekijöiden selostusraidan kautta, jolloin uppoudutaan töiden taustoihin kuvan ja äänen avulla. Pääsiäismuniakin kannattaa etsiä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy