Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Määrätty murhattavaksi

In the Shadows 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvästä kaar­tis­taan huo­li­mat­ta vain välttävän in­ten­sii­vi­nen ta­ri­na.

Hyvästä kaar­tis­taan (Matt­hew Mo­di­ne, Ja­mes Caan, Cu­ba Goo­ding Jr) huo­li­mat­ta vain välttävän in­ten­sii­vi­nen ta­ri­na. Maus­taa stunt-työn ku­vauk­sel­la pe­rin­teistä so­lut­tau­tu­mis­ta­ri­naa, jos­sa palk­ka­mur­haa­ja kiin­tyy koh­tee­seen­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kelmeän sävyistä kuvaa ja musiikkia myöten köyhän miehen Ridley Scottia. Kuva ei ikävä kyllä ole anamorfinen. Ääniraita tarjoaa jonkin verran tilatuntua. Ekstroihin on tallennettu vain traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy