Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Loistava tulevaisuus

Great Expectations 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100585EAN: 6438044087659

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri poi­ka ta­paa kau­niin tytön, jos­ta tu­lee po­jal­le ins­pi­raa­tion- ja in­to­hi­monläh­de.

Nuo­ri poi­ka ta­paa kau­niin tytön, jos­ta tu­lee po­jal­le ins­pi­raa­tion- ja in­to­hi­monläh­de. Po­jal­le ker­ro­taan, että tämä sär­kee hä­nen sydä­mensä, mut­ta rak­kaus kestää.
E­lo­ku­va on täynnä in­to­hi­moa, kai­paus­ta ja ro­man­tiik­kaa, mut­ta se tar­joaa sa­mal­la ty­lyy­den ja hy­vyy­den op­pi­tun­nin.
U­nen- ja taia­no­mai­nen rak­kaus­ta­ri­na so­pii hy­vin yl­tiö­ro­man­ti­koil­le. Pe­rus­tuu Char­les Dic­ken­sin ”G­reat Ex­pec­ta­tions” -ro­maa­niin. Da­vid Lean käyt­ti sa­maa ta­ri­naa mes­ta­ri­teok­ses­saan vuon­na 1946.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva. Toimiva ja selkeä ääniraita. Ekstroissa pelkkä traileri. (TK)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy