Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ystävyyden hinta

End of Innocence 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107361EAN: 7391970282033

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ystä­vyy­den eteen tehdään suu­ria uh­rauk­sia.

Ystä­vyy­den eteen tehdään suu­ria uh­rauk­sia. Tässä pe­ria­me­rik­ka­lai­ses­sa elo­ku­vas­sa ka­ve­ri­pii­ri jou­tuu paik­kai­le­maan jäl­keenjää­neen Aa­ro­nin (Rod­ney East­man) jättä­miä jäl­kiä. Yh­dys­val­tain syrjä­seu­tu­jen ri­kos­ten­sel­vit­te­ly­me­to­dit al­ka­vat ol­la jo liian­kin tut­tu­ja val­ta­vir­tae­lo­ku­van yleisöl­le. Ko­mei­den nuor­ten näyt­te­lijöi­den suo­ri­tuk­sia säestää she­rif­fi Emer­so­nin roo­lis­sa Ch­ris Isaak, jo­ka osoit­taa jäl­leen ole­van var­tee­no­tet­ta­vam­pi näyt­te­lijä kuin lau­lun­te­kijä.
Kont­ras­tit ovat vah­vat, vaa­leat heh­ku­vat sil­mil­le. Terä­vyys on riittävä. Ää­ni­rai­ta on ta­val­li­nen ste­reo. Ekst­ro­ja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy