Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Billy Madison

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 02557EAN: 5050582789423

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­kel­ta­va Adam Sand­ler pa­laa kou­lun­pen­kil­le va­kuut­taak­seen isäl­leen ole­van­sa kel­vol­li­nen pe­rimään per­heen ho­tel­li­ket­jun.

Jo­kel­ta­va Adam Sand­ler pa­laa kou­lun­pen­kil­le va­kuut­taak­seen isäl­leen ole­van­sa kel­vol­li­nen pe­rimään per­heen ho­tel­li­ket­jun. Ko­ko pe­rus­kou­lun op­pimäärä mah­tuu muu­ta­maan kuu­kau­teen, vaik­ka West Win­gistä tut­tu Brad­ley Whit­ford te­kee par­haan­sa heit­telläk­seen ka­pu­loi­ta rat­tai­siin.
Ä­ly­va­paa huu­mo­ri liik­kuu jos­sa­kin na­panöyhtän ja ih­mis­peräi­sen pa­ko­kaa­sun vä­lillä, eikä me­no ole sen enempää fik­sua kuin so­vin­nais­ta­kaan. Vas­toin to­dennäköi­syyk­siä kui­ten­kin sket­si jos toi­nen ir­rot­taa sää­li­pis­teitä ja lo­pul­ta kaik­kea jär­jettö­myyttä ja yri­tyk­sen puu­tet­ta on mil­tei pak­ko ihail­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva tarjoilee karvan verran DVD-tasoa levollisempaa ja jäsentyneempää jälkeä. Ongelmaton dialogivetoinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
01/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy