Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Billy Madison

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 02557EAN: 5050582789423

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­kel­ta­va Adam Sand­ler pa­laa kou­lun­pen­kil­le va­kuut­taak­seen isäl­leen ole­van­sa kel­vol­li­nen pe­rimään per­heen ho­tel­li­ket­jun.

Jo­kel­ta­va Adam Sand­ler pa­laa kou­lun­pen­kil­le va­kuut­taak­seen isäl­leen ole­van­sa kel­vol­li­nen pe­rimään per­heen ho­tel­li­ket­jun. Ko­ko pe­rus­kou­lun op­pimäärä mah­tuu muu­ta­maan kuu­kau­teen, vaik­ka West Win­gistä tut­tu Brad­ley Whit­ford te­kee par­haan­sa heit­telläk­seen ka­pu­loi­ta rat­tai­siin.
Ä­ly­va­paa huu­mo­ri liik­kuu jos­sa­kin na­panöyhtän ja ih­mis­peräi­sen pa­ko­kaa­sun vä­lillä, eikä me­no ole sen enempää fik­sua kuin so­vin­nais­ta­kaan. Vas­toin to­dennäköi­syyk­siä kui­ten­kin sket­si jos toi­nen ir­rot­taa sää­li­pis­teitä ja lo­pul­ta kaik­kea jär­jettö­myyttä ja yri­tyk­sen puu­tet­ta on mil­tei pak­ko ihail­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskitason kuva tarjoilee karvan verran DVD-tasoa levollisempaa ja jäsentyneempää jälkeä. Ongelmaton dialogivetoinen ääniraita. Ekstraton. (IJ)
01/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy