Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

House of the Rising Sun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 1.77*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194037832

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tässäpä hie­noi­nen yllättäjä.

Tässäpä hie­noi­nen yllättäjä. Jos pas­tis­si­mais­ta Me­tal­li­can tyy­listä mu­siik­kia ja yhtä tylsää tap­pe­lu­koh­taus­ta ei las­ke­ta, niin Hou­se of the Ri­sing Sun tar­joaa koh­tuul­li­sen raik­kaan nä­ke­myk­sen ta­ri­nas­sa, jos­sa mätä po­lii­si on jou­tu­nut van­ki­la­reis­sun jäl­keen gans­te­rien töi­hin ja sot­keu­tuu ra­juun val­ta­pe­liin.
Ka­na­da on vii­me vuo­si­na ol­lut tär­keä ku­vaus­paik­ka Hol­lywoo­din tuo­tan­noil­le al­hais­ten tuo­tan­to­kus­tan­nus­ten ja Ka­na­dan val­tion sub­ven­tioi­den ta­kia. Nyt on hei­tet­ty pal­lo ta­kai­sin ra­jan yli, kun Mic­hi­ga­nin osa­val­tio ra­hoit­taa tuo­tan­to­ja. Grand Ra­pids an­taa sa­mal­la myös raik­kaan miljöön, kun LA, Chi­ca­go ja NY ovat al­ka­neet kylläs­tyttää. Elo­ku­van bud­jet­ti on al­hai­nen lop­pu­tu­lok­seen ver­rat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. DVD ei myöskään häikäise. Ei ekstroja. (PS)
03/02/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy