Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Klik!

Click 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: PCM5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 203055EAN: 5051160195773

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale
Christopher Walken
Christopher Walken

Elokuva

O­ma­peräi­nen ko­me­dia ura­mie­hestä, jo­ka saa kä­siinsä taia­no­mai­sen yleis­kau­kosää­ti­men, jol­la voi hal­li­ta kaik­kea ympä­rillään ja jo­pa pi­ka­ke­la­ta ar­jen epä­mie­lyttä­vien osuuk­sien — ku­ten ruuh­kien, nal­ku­tuk­sen tai vai­mon vaa­ti­man esi­lei­kin — ohi silmänräpäyk­sessä.

O­ma­peräi­nen ko­me­dia ura­mie­hestä (A­dam Sand­ler), jo­ka saa kä­siinsä taia­no­mai­sen yleis­kau­kosää­ti­men, jol­la voi hal­li­ta kaik­kea ympä­rillään ja jo­pa pi­ka­ke­la­ta ar­jen epä­mie­lyttä­vien osuuk­sien — ku­ten ruuh­kien, nal­ku­tuk­sen tai vai­mon vaa­ti­man esi­lei­kin — ohi silmänräpäyk­sessä. Alun kaik­ki­voi­puut­ta lä­hes­tyvä hur­mos muut­tuu kui­ten­kin ajan myötä oman­lai­sek­seen ora­van­pyöräk­si, elämän ohi­tus­kais­tak­si, jol­la voi vain seu­ra­ta vie­restä kuin­ka it­sekkäät ja ajat­te­le­mat­to­mat va­lin­nat ovat vai­kut­ta­neet omaan ja mui­den elämään.
Ta­ri­na on pal­jon vel­kaa Dic­ken­sin Sai­tu­rin jou­lul­le, mut­ta on­nis­tuu päi­vittämään sen ny­kypäivään ihail­ta­van tuo­reel­la ja haus­kal­la ta­val­la. Ko­me­diak­si ker­ron­ta sisältää to­sin pai­koin poik­keuk­sel­li­sen su­rul­li­sia sä­vyjä, mikä voi vie­raan­nut­taa puh­das­ta nau­ru­her­mo­jen kut­ku­tus­ta odot­ta­via kat­so­jia. Elo­ku­va on kui­ten­kin lä­peensä haus­ka ja edus­taa eh­dot­to­mas­ti Sand­le­rin sii­voin­ta tuo­tan­toa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ajoittain hieman rakeinen, eikä aivan terävintä mitä Blu-Rayllä on nähty, mutta teknisesti korkeatasoinen yhtäkaikki. Ääniraita on pari pykälää tyypillistä komediaa virikkeellisempi ja hyödyntää myös tilakanavia paikoin toimivasti. Ääniraita on tarjolla sekä Dolby Digital 5.1 -muodossa, että häviöttömästi pakattuna PCM5.1 -raitana. Ekstroissa ohjaajan, Sandlerin, käsikirjoittaja Steve Korenin ja tuottaja Tim Herlihyn puhelias kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (3 min.) ja mielenkiintoinen kokoelma making of -henkisiä minidokumentteja (28 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. Kannessa väärä kesto. (IJ)
28/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy