Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Hard Day’s Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1964Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6420201093290

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”O­let­ko mod vai rok­ka­ri?” ”O­len mok­ka­ri”, vas­taa Rin­go. Les­te­rin kuu­lui­sin Beat­les-e­lo­ku­va vai­kut­taa huu­mo­ril­taan vain hie­man van­hen­tu­neel­ta. Beat­let osaa­vat näy­tellä, ja mu­siik­ki­han on täyttä rau­taa. Bii­sejä, ei to­sin li­venä: ”I Should Ha­ve Known Bet­ter”, “I Wan­na Be Your Man”, “­Don’t Bot­her Me”, “All My Lo­ving”, “­Can´t Buy Me Lo­ve”, “And I Lo­ve Her” ja “S­he Lo­ves You”.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva näyttää tarkalta ja rauhalliselta. Vain hieman kuvakohinaa, ei juurikaan rakeisuutta. Ääniraita on hyvin selkeä. Kun subwooferiin säätää hieman tehoa, musiikki kuulostaa tuhdilta. Ei ekstroja. Kannen mukaan levy sisältää trailerin sekä ohjaajan ja bändin haastatteluja. Ei löydy ainakaan tältä levyltä. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy