Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kala nimeltä Wanda - Special Edition

A Fish Called Wanda 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -­ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta.

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta. Hul­lua, mut­ta haus­kaa. Ame­ri­kois­sa tämä ei tai­tai­si kos­kaan on­nis­tua.
Tie­sitkö muu­ten, mikä oli John Clee­sen roo­li­ni­mi? Se oli Arc­hie Leach eli Ca­ry Gran­tin oi­kea ni­mi. Clee­se syn­tyi vain 20 mai­lia Leac­hin ko­ti­kon­nuil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

SE korjaa vanhan version virheet. Kuva on anamorfinen, eikä enää aivan yhtä rakeinen ja suttuinen. Uusi ääniraita tekee kunniaa elokuvan faneille. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kommentti- ja triviaraidat, 48+31+17 min. dokumentit, 26 poistettua kohtausta mukanaan vaihtoehtoloppu, 5 min. viesti John Cleeseltä sekä 8-sivuinen triviavihko.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy