Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kala nimeltä Wanda - Special Edition

A Fish Called Wanda 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -­ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta.

Wan­da syn­tyi suo­tui­san hen­gen val­li­tes­sa, jenk­kinäyt­te­lijöi­den ja Mon­ty Pyt­hon -ryhmästä tu­tun te­kijä­jou­kon vä­li­sestä hyvästä ke­mias­ta. Hul­lua, mut­ta haus­kaa. Ame­ri­kois­sa tämä ei tai­tai­si kos­kaan on­nis­tua.
Tie­sitkö muu­ten, mikä oli John Clee­sen roo­li­ni­mi? Se oli Arc­hie Leach eli Ca­ry Gran­tin oi­kea ni­mi. Clee­se syn­tyi vain 20 mai­lia Leac­hin ko­ti­kon­nuil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

SE korjaa vanhan version virheet. Kuva on anamorfinen, eikä enää aivan yhtä rakeinen ja suttuinen. Uusi ääniraita tekee kunniaa elokuvan faneille. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu kommentti- ja triviaraidat, 48+31+17 min. dokumentit, 26 poistettua kohtausta mukanaan vaihtoehtoloppu, 5 min. viesti John Cleeseltä sekä 8-sivuinen triviavihko.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy