Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bad Guyz

Bad Guyz - The Collectors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pulp Fic­tion -­tyy­li­seen il­mai­suun pyr­kivä ker­to­mus kah­des­ta ma­fian vel­ko­jas­ta, jot­ka al­ka­vat haa­veil­la uu­des­ta rik­kaas­ta elämän­tyy­listä ny­kyi­sen juok­su­po­jan elämänsä si­jaan.

Pulp Fic­tion -tyy­li­seen il­mai­suun pyr­kivä ker­to­mus kah­des­ta ma­fian vel­ko­jas­ta, jot­ka al­ka­vat haa­veil­la uu­des­ta rik­kaas­ta elämän­tyy­listä ny­kyi­sen juok­su­po­jan elämänsä si­jaan. Kun­nia­no­soi­tus tai ei, mut­ta ta­va­no­mai­nen vit­si mus­tas­ta ka­ve­ris­ta ni­meltä Mr. Whi­te (ja päin­vas­toin) on tämän vit­si­sar­jan poh­ja­no­tee­raus. Yk­sin­ker­tai­nen ja tus­kin unoh­tu­ma­ton, mut­ta tv-toi­min­ta­viih­teenä kel­vol­lis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, televisiomainen kuva, jonka ainoat heikkoudet tulevat esiin tummempien kohtausten vähentyneenä tarkkuutena ja ohuiden ritilöiden ja säleikköjen elämisenä. Dynamiikaltaan ymmärrettävän lattea ääniraita ei vakuuta sisällöltään, mutta toistaa dialogin kunnialla. Ekstroissa suppeat faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy