Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Forrest Gump - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99022  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Le­veää Ala­ba­man mur­ret­ta vääntävä, sym­paat­ti­nen vähä­lah­jai­nen vael­taa lä­pi USA:n lä­hi­his­to­rian ta­pah­tu­mien ja juok­see sa­mal­la useaan ker­taan ran­ni­kol­ta ran­ni­kol­le Jee­sus-al­le­go­ria­na.

Le­veää Ala­ba­man mur­ret­ta vääntävä, sym­paat­ti­nen vähä­lah­jai­nen (Tom Hanks) vael­taa lä­pi USA:n lä­hi­his­to­rian ta­pah­tu­mien ja juok­see sa­mal­la useaan ker­taan ran­ni­kol­ta ran­ni­kol­le Jee­sus-al­le­go­ria­na.
Vaa­tii avoin­ta mieltä. Par­haim­mil­laan­kin tämä on vain näppärää viih­dettä. Tsek­kaa Ha­ley Joel Os­ment en­si­roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea ja vakaa kuva. Yksityiskohdat elävät vain hieman. Toimiva, vaikkei kovin paljon ääntä takaa irtoakaan. Kahdella levyllä: kaksi kommenttiraitaa, kaksi poistettua kohtausta (mm. Martin Luther King), 30 min. dokumentti, viisi ohjelmaa: 7 koekuvausta, 7 min. tuotantosuunnittelusta, SFX 11 kohtauksessa, 5 esimerkkiä äänisuunnittelusta ja 8 min. meikkaamisesta sekä traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy