Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoleman koukussa

Playing God 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420201085097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lääkä­rin­li­sens­sinsä me­nettä­nyt toh­to­ri Sands ajau­tuu har­joit­ta­maan en­tistä am­mat­tiaan hie­man vaa­ti­mat­to­mam­piin olo­suh­tei­siin.

Lääkä­rin­li­sens­sinsä me­nettä­nyt toh­to­ri Sands (Da­vid Duc­hov­ny) ajau­tuu har­joit­ta­maan en­tistä am­mat­tiaan hie­man vaa­ti­mat­to­mam­piin olo­suh­tei­siin. Huu­me­bis­nek­sien ja kuol­lei­den pe­las­ta­mi­sen ohes­sa lei­mah­taa to­ki myös rak­kaus työ­nan­ta­jan vai­moon. So­lut­tau­tu­mis­leik­kejä ja mik­ro­fo­nit vat­sas­sa kul­jes­ke­lu­ja hi­moit­se­vat juos­se­vat kaup­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Perusmiellyttävä kuvanlaatu, ääni on hyvin levitetty. Ei ekstroja. (VA)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy