Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Operation Seawolf

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 6.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165097324

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dolph Lundg­ren on nat­sien su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri jo­ka lä­he­tetään lau­ko­maan V1-­ra­ket­te­ja USA:n ran­ni­kol­le.

Dolph Lundg­ren on nat­sien su­kel­lus­ve­neen kip­pa­ri jo­ka lä­he­tetään lau­ko­maan V1-ra­ket­te­ja USA:n ran­ni­kol­le. Ta­ri­na on kaa­no­nin pe­rus­kau­raa, vi­suaa­li­set te­hos­teet yllättävän ko­meas­ti koh­dal­laan ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set­kin pai­koin hy­viä. Tämä on suo­raan vi­deol­le -kas­tin aa­te­lia.
Lundg­ren ot­taa roo­lin­sa rau­hal­li­ses­ti il­man sen suu­rem­pia pon­nis­tuk­sia kuin mitä vis­ki­la­sin nos­ta­mi­nen huu­lel­le vaa­tii — tai pis­too­lin ohi­mol­le. Elo­ku­va huk­kaa omin­ta­kei­sen al­kuin­nos­tuk­sen­sa jo­hon­kin Nor­jan ran­ta­ve­sil­le ja tar­joi­lee At­lan­tin mi­tal­ta draa­maa pa­rem­pien so­tae­lo­ku­vien in­noit­ta­ma­na. Lop­pu­tu­le­ma jää vai­suk­si, mut­ta osa­set ovat jo yllättävän ki­vas­ti kuo­sis­sa jo­ten ehkä vielä hyvä kä­si­kir­joi­tus­kin saa­daan pai­koil­leen jo­ku päivä.
Tässä ei kan­na­ta kat­soa pin­nan al­le sillä tar­kem­mas­sa syy­nissä mo­ni asia al­kaa mie­ti­tyttää: Mik­si vain su­kel­lus­ve­neen kap­tee­ni pu­huu sak­saa mui­den pu­hues­sa Eng­lan­tia? Mik­si kap­tee­ni an­taa käs­kyn hylätä lai­va kun paat­ti jo up­poaa luo­ti­suo­ra­na koh­ti me­ren­poh­jaa? Mik­si lai­va tä­ri­see mut­ta Lundg­ren ei? Mik­si-ky­sy­myk­sil­le ei löy­dy lop­pua jos sil­le tiel­le läh­tee.

Kuva

Kuva on videomainen, mutta lavasteet on lainattu viitseliäästi ja myös puvustuskin on hienosti kohdillaan vaikka onkin turhan pakasta vedettyä. Elokuvan tietokonetehosteet ovat suorastaan huikean hienosti kohdillaan budjettiluokkaa ajatellen: 20 vuotta sitten tämä taso olisi kelvannut jopa Titanic-elokuvaan.

Ääni

Mukiinmenevä ääniraita kaipaisi uskottavampaa musiikkiraitaa mutta toimii tällaisenäänkin.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
05/01/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy