Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

SE7EN

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: New LineKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital olby Surround EX5.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (New Line) ellei toisin mainita.

Elokuva

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin.

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin. Va­kaa kon­ka­ri (Mor­gan Free­man) ja nuo­ri kuu­ma­kal­le (B­rad Pitt) tut­ki­vat eri­koi­sia sar­ja­mur­hia, jot­ka to­teu­tu­vat loo­gi­ses­ti seit­semän kuo­le­man­syn­nin mu­kai­ses­ti.
Jän­ni­tys ke­hit­tyy ki­ris­tyen ja kirs­kah­del­len täy­del­li­seen lop­pu­koh­tauk­seen saak­ka. Tästä on la­ji­tyy­pissä ai­ka han­ka­la pan­na pa­rem­mak­si, oli sit­ten ka­te­go­ria­na tril­le­ri tai kau­hun ta­pai­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Osittain ensimmäisellä, mutta pääasiassa toisella levyllä sijaitsevat bonustoiminnot ovat gargantuamaiset. Neljä kommenttiraitaa (ohj+Brad Pitt+Morgan Freeman/käsikirjoittaja Andrew Kevin Walker ym/kuvaaja+disainari/säveltäjä+ohjaaja). Kakkoslevyllä: alkutekstien analyysia, vaihtoehtoloppu ja kuvakäsikirjoitus kuvaamattomaan lopetusversioon ohjaajan kommenteilla, 9 min tuotantopiirrosten esittely kommenteilla, 35 min valokuvia, 8 min John Doen muistikirjoista, 6 min mm. promootiomateriaalista, press kit, traileri, biografiat ja 23 min DVD-masteroinnista. Tietokoneella katsottavassa DVD-ROM -osiossa käsikirjoitus ja linkki John Doe’s World -webbisivuille. Poikkeaa suomalaisesta versiosta vain komealla, mustalla ulkokuorellaan ja pikkunäppärällä nimikikkailullaan. R1-levy.

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Morgan Freeman Brad Pitt
Tarina: Andrew Kevin Walker
Kuvaus: Darius Khondji
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy