Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

SE7EN

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: New LineKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital olby Surround EX5.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin.

Seit­semän kuu­luu edel­leen oh­jaa­jan­sa Da­vid Finc­he­rin mes­ta­ri­teok­siin. Va­kaa kon­ka­ri (Mor­gan Free­man) ja nuo­ri kuu­ma­kal­le (B­rad Pitt) tut­ki­vat eri­koi­sia sar­ja­mur­hia, jot­ka to­teu­tu­vat loo­gi­ses­ti seit­semän kuo­le­man­syn­nin mu­kai­ses­ti.
Jän­ni­tys ke­hit­tyy ki­ris­tyen ja kirs­kah­del­len täy­del­li­seen lop­pu­koh­tauk­seen saak­ka. Tästä on la­ji­tyy­pissä ai­ka han­ka­la pan­na pa­rem­mak­si, oli sit­ten ka­te­go­ria­na tril­le­ri tai kau­hun ta­pai­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Osittain ensimmäisellä, mutta pääasiassa toisella levyllä sijaitsevat bonustoiminnot ovat gargantuamaiset. Neljä kommenttiraitaa (ohj+Brad Pitt+Morgan Freeman/käsikirjoittaja Andrew Kevin Walker ym/kuvaaja+disainari/säveltäjä+ohjaaja). Kakkoslevyllä: alkutekstien analyysia, vaihtoehtoloppu ja kuvakäsikirjoitus kuvaamattomaan lopetusversioon ohjaajan kommenteilla, 9 min tuotantopiirrosten esittely kommenteilla, 35 min valokuvia, 8 min John Doen muistikirjoista, 6 min mm. promootiomateriaalista, press kit, traileri, biografiat ja 23 min DVD-masteroinnista. Tietokoneella katsottavassa DVD-ROM -osiossa käsikirjoitus ja linkki John Doe’s World -webbisivuille. Poikkeaa suomalaisesta versiosta vain komealla, mustalla ulkokuorellaan ja pikkunäppärällä nimikikkailullaan. R1-levy.

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Morgan Freeman Brad Pitt
Tarina: Andrew Kevin Walker
Kuvaus: Darius Khondji
Musiikki: Howard Shore

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy