Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Californication - kausi 7

Californication - Season 7 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 342 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112711252

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran kou­kut­ta­va sar­ja symp­pik­sen it­se­kes­kei­sestä pseu­doin­tel­lek­tuel­li­suu­den pos­te­ri­po­jas­ta saa­tel­laan nyt seit­semän­nen kau­den myötä ren­nos­ti ar­kis­to­jen le­poon.

Ker­ran kou­kut­ta­va sar­ja symp­pik­sen it­se­kes­kei­sestä pseu­doin­tel­lek­tuel­li­suu­den pos­te­ri­po­jas­ta (Da­vid Duc­hov­ny) saa­tel­laan nyt seit­semän­nen kau­den myötä ren­nos­ti ar­kis­to­jen le­poon. Vii­mei­nen kau­si ei suu­rem­min pa­kit­te­le tai re­vit­te­le uu­sil­le uril­le vaan kir­maa tut­tu hyvän­tah­toi­nen vir­nis­tys naa­mal­laan koh­ti maa­li­vii­vaa. Jon­kin­lai­nen lo­pu­nai­kaa al­le­vii­vaa­va uu­dis­tus on kui­ten­kin san­ka­rin aviot­to­man po­jan il­mes­ty­mi­nen ku­vioi­hin, jo­ka tem­pauk­se­na lässähtää jo­hon­kin draa­man ja kah­jo­ko­me­dian vä­liin.
Sar­jan lo­pe­tuk­sek­si tämä seit­semäs kau­si on hyvä ja­non­sam­mut­ta­ja, jo­ka viih­dyttää, mut­ta ei jätä kai­paa­maan lisää. Da­vid Duc­hov­nyn­kin fa­nit saa­nee­vat loh­tua siitä, että mies pa­laa en­si vuo­den alus­ta Fox Mul­de­rin roo­liin Sa­lais­ten kan­sioi­den pa­la­tes­sa ruu­tuun uu­sil­la jak­soil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa neljä pariminuuttista koostetta sarjan synnystä. Koosteista mielenkiintoisin on pariminuuttinen yhteenveto sarjan varrella yllättäen käytetyistä tietokonetehosteista. (IJ)
16/10/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy