Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Big Lebowski

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei Far­gon luok­kaa, mut­ta pa­rem­pi kuin Ari­zo­na Ba­by.

Ei Far­gon luok­kaa, mut­ta pa­rem­pi kuin Ari­zo­na Ba­by. Saat­taa pa­ran­tua ajan kans­sa. Coen-vel­jes­ten huu­mo­ri on taas hur­jas­sa ve­dos­sa kol­men kei­la­pum­min tols­kaus­ta ku­va­tes­saan: var­maot­tei­nen Jeff Brid­ges, us­ko­mat­to­man agg­res­sii­vi­nen John Good­man ja haa­van­leh­tenä vä­ri­sevä Ste­ve Bus­ce­mi. John Tur­tur­ron spa­nish queen -koh­taus kei­la­hal­lil­la on jo klas­sis­ta ka­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Letterboxattu kirkas, sävykäs ja kontrasteja tarjoava kuva. Teattereissa tämä oli 1.85:1 (kuvattiin akatemiakokoon 1.37:1). Ääniraita pelaa mukavasti. 5.1 tai yleensä mikään ääni pitää hakea valikosta. Hyvää musiikkia. Traileri ja filmografit.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy