Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shogun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 526 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lan­ti­lai­set lai­vat läh­tivät vuon­na 1598 ryöstämään es­pan­ja­lais­ten rik­kauk­sia, ja yk­si aluk­sis­ta ek­syi Kii­naan.

Hol­lan­ti­lai­set lai­vat läh­tivät vuon­na 1598 ryöstämään es­pan­ja­lais­ten rik­kauk­sia, ja yk­si aluk­sis­ta ek­syi Kii­naan.
Ja­mes Cla­vel­lin ro­maa­ni on osa kun­nia­kas­ta tv-his­to­riaa ja on kestä­nyt ai­kaa hy­vin, vaik­ka te­hos­teet ovat to­ki van­hen­tu­nei­ta. Ai­ka­naan se oli tär­keä en­nen kaik­kea itä­mai­sen ku­vas­ton tuo­mi­ses­ta ylei­seen tie­toi­suu­teen. Tätä en­nen se oli jää­nyt kung fu –e­lo­ku­vien va­raan.
Ric­hard Cham­ber­lain lui­mis­te­lee pääo­sas­sa. Tos­hi­ro Mi­fu­nel­la on tär­keä si­vuo­sa. Neljällä le­vyllä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kokokuva näyttää erinomaiselta. Myös ääniraita on miksattu hienosti 5.1-kanaviin. Ekstroissa 78+16 min. dokumentteja ja ohjaajan kommentit valikoituihin kohtauksiin. Lisäksi 18-sivuinen triviavihko. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy