Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

El Cid

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 172 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

His­to­rial­li­sen draa­man merk­ki­teok­sia.

His­to­rial­li­sen draa­man merk­ki­teok­sia. Ee­pos­mai­nen ta­ri­na Es­pan­jan va­paut­ta­jas­ta (C­harl­ton Hes­ton), jo­ka riis­ti mu­ha­met­ti­lais­ten val­lan. Elo­ku­va jäi mie­lee­ni kum­mal­li­sel­la ta­val­la 1960-lu­vul­la suo­si­tuis­ta Let­ra­set-siir­to­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Takakansi kertoo, että kyseessä on pan&scan -versio, tosin painovirheen kera: 14:3!. Myös valmistusvuosi erehtyy kolme vuosikymmentä. Toiveikas katsoo alkutekstit laajakuvana, mutta joutuu pettymään elokuvan alkaessa. Cropped ja minkäs sille teet. Muutenkin heikko, äärimmäisen suttuinen kuva. Kalpea mono. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy