Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Yksi lensi yli käenpesän

One Flew Over the Cuckoo's Nest 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1975Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84656EAN: 7321946216878

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ken Ke­seyn -­ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­tia kat­soo hie­man uu­sin sil­min.

Ken Ke­seyn -ro­maa­nin fil­ma­ti­soin­tia kat­soo hie­man uu­sin sil­min. En­nen po­ti­laak­si heittäy­ty­nyt Mc­Murp­hy (Jack Nic­hol­son) tun­tui uh­ril­ta ja hoi­ta­ja Ratc­hed (Loui­se Fletc­her) sa­dis­til­ta. Kat­so­jan van­he­ne­mi­nen tuo sä­vyjä. Nic­hol­son on tie­tyn sor­tin luon­nehäi­riöi­nen ja mie­li­sai­raa­lao­sas­toa­kin pitää joh­taa edes jon­kin­lais­ten sääntö­jen mu­kaan.
Val­lankäyttö on ai­na ajan­koh­tai­nen ai­he. Näyt­te­lijät toi­mi­vat huip­pu­vi­reessä, vaik­ka­kin he ovat aa­vis­tuk­sen liian hul­lu­ja to­del­li­suu­teen ver­rat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstrossa 47 min. dokumentti, kommenttiraita, 13 min. poistettuja kohtauksia ja traileri eli tarkontaa vastaa taannoista Sandrewn SE DVD-laitosta. (PS)
09/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy