Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Clearing

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 112016EAN: 6438044050356

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Yllättävän­kin ar­kip­sy­ko­lo­gi­nen pant­ti­van­kid­raa­ma ker­too eläköi­ty­neestä bis­nes­mie­hestä, jon­ka en­ti­nen, ero­tet­tu työn­te­kijä kid­nap­paa.

Yllättävän­kin ar­kip­sy­ko­lo­gi­nen pant­ti­van­kid­raa­ma ker­too eläköi­ty­neestä bis­nes­mie­hestä (Ro­bert Red­ford), jon­ka en­ti­nen, ero­tet­tu työn­te­kijä (Wil­lem Da­foe) kid­nap­paa. Vai­mo (He­len Mir­ren) ot­taa oman vas­tuun­sa ti­lan­tees­sa.
A­me­rik­ka­lais­mies­ten maail­ma ei koh­taa: toi­nen on self­ma­de­man, toi­nen on jää­nyt työväen­luo­kan loh­dut­to­maan ase­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kunnianhimoinen draamallinen toteutus ei juuri näy teknisesti: rakeinen kuva, televisiomainen ääniraita. Ekstroissa kuusi poistettua kohtausta ja dokumentteja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy