Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Käärmeen pesässä

In Too Deep 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­mar Epps so­lut­tau­tuu Ju­ma­la-­ni­mi­sen huu­me­dii­le­rin jen­giin ja jou­tuu pai­nei­siin, jois­sa to­del­li­suus ja roo­li me­nevät se­kai­sin.

O­mar Epps so­lut­tau­tuu Ju­ma­la-ni­mi­sen huu­me­dii­le­rin jen­giin ja jou­tuu pai­nei­siin, jois­sa to­del­li­suus ja roo­li me­nevät se­kai­sin. Lu­paa­via ele­ment­tejä päästä ulos kli­seistä, mut­ta niitä ei osa­ta käyttää hyö­dyk­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laajakangassuhde 2.35:1 on vaikea tapaus letterboxattuna. Kuvaruutu ja tekstitys ylittävät tv-zoomattuna ruudun. Kuva ei silti ole näinkään käsiteltynä rakeinen. Näin uusi elokuva ja vain tekosurround Dolby Pro Logicin läpi! Faktaruutuja. Muiden elokuvien trailereita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Michael Rymer
Pääosissa: Omar Epps
Tarina: Michael Henry Brown Paul Aaron
Kuvaus: Ellery Ryan
Musiikki: Christopher Young

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy