Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuntematon tappaja

Physical Evidence 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hyl­ly­tet­tyä po­lii­sia syy­tetään van­han va­sik­kan­sa mur­has­ta ja in­no­kas oi­keu­sa­vus­ta­ja yrittää saa­da miestä kui­vil­le.

Hyl­ly­tet­tyä po­lii­sia (Burt Rey­nolds) syy­tetään van­han va­sik­kan­sa mur­has­ta ja in­no­kas oi­keu­sa­vus­ta­ja (T­he­re­sa Rus­sell) yrittää saa­da miestä kui­vil­le. Hyvä, jos edes tv-d­raa­man ta­soa. Var­sin­kin Rus­sell on ai­van ul­ko­na roo­lis­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kovasti kuvakohinaa. Virheitä printissä. Musta ei ole mustaa. Dolby Surround, mutta vain vähäistä informaatiota sivukaiuttimissa. å-kirjain kummittelee tekstityksessä. Ekstroissa vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy