Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Whip and the Body

La frusta e il corpo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: VCIKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
  EAN: 08985982692

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

I­ta­lo­mes­ta­ri Ma­rio Ba­van par­haim­mis­toon kuu­lu­va kum­mi­tus­ta­ri­na viehättää en­nen kaik­kea kau­niil­la ku­va­kopm­po­si­tioil­laan ja tyy­lillä käy­te­tyllä vä­ri­pa­le­til­laan.

I­ta­lo­mes­ta­ri Ma­rio Ba­van (sa­la­ni­mellä John M. Old) par­haim­mis­toon kuu­lu­va kum­mi­tus­ta­ri­na viehättää en­nen kaik­kea kau­niil­la ku­va­kopm­po­si­tioil­laan ja tyy­lillä käy­te­tyllä vä­ri­pa­le­til­laan. Ta­ri­na­kin on vetävä. Su­vun mus­ta­lam­mas, Kurt (Ch­ris­top­her Lee), saa­puu goot­ti­lai­sen lin­naan jos­sain Ad­rian­me­ren ran­nal­la ja ai­heut­taa vel­jessään sekä tämän uu­des­sa vai­mos­sa ou­to­ja tun­tei­ta.
Ba­va­mai­nen ka­me­rankäyttö, hie­no vä­rien sym­bo­liik­ka ja hie­no­va­rai­nen tun­nel­ma saa­vut­ta­vat la­ji­tyy­pil­le poik­keuk­sel­li­sen, yleensä vain tai­de-e­lo­ku­vis­ta tu­tun ta­son. Au­teur on ol­lut työssään. Ba­va oli Ita­lian Hitch­cock, vaik­ka hän ei toi­sin kuin tun­ne­tum­pi vir­ka­vel­jensä kos­kaan saa­vut­ta­nut vas­taa­vaa mai­net­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy kuuluu kolmen levyn Bava-kokoelmaan, joka julkaistiin DVD-formaatin alkuhuumassa. Ei-anamorfinen kuva kohisee ja on rakeinen. Kauniit värit eivät pysy kurissa. Mutta luultavasti tämänkin takana on paljon työtä. Ääniraita ei sykähdytä myöskään. Ekstroissa Tim Lucasin kommenttiraita, musiikkiraita, traileri ja kuvagalleria. Lisäksi hieno triviavihko. NTSC, R0-levy. (PS)
28/06/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy