Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kaukainen maa

Far and Away 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Universal (DE)Kuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582930689

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal (DE)) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eep­pi­siä mit­to­ja saa­vut­ta­va, 1800-­lu­vun lo­pul­le si­joit­tu­va seik­kai­lue­lo­ku­va ir­lan­ti­lai­sen vuok­ra­ti­lal­li­sen po­jas­ta, jo­ka pa­ke­nee vuok­raisäntänsä tyttä­ren kans­sa Ame­rik­kaan pa­rem­man elämän toi­vos­sa.

Eep­pi­siä mit­to­ja saa­vut­ta­va, 1800-lu­vun lo­pul­le si­joit­tu­va seik­kai­lue­lo­ku­va ir­lan­ti­lai­sen vuok­ra­ti­lal­li­sen po­jas­ta (Tom Crui­se), jo­ka pa­ke­nee vuok­raisäntänsä tyttä­ren (Ni­co­le Kid­man) kans­sa Ame­rik­kaan pa­rem­man elämän toi­vos­sa. Reis­su osoit­tau­tuu kui­ten­kin aa­vis­tet­tua ran­kem­mak­si ja pa­ri­val­jak­ko saa­kin ko­kea yhtä sun tois­ta na­hois­saan en­nen kuin oma ranc­hi al­kaa ol­la plak­ka­ris­sa.
My­kistävän ko­mei­ta pos­ti­kort­ti­mai­se­mia ja John Wil­liam­sin ja Enyan sie­lu­kas­ta mu­siik­kia sau­mat­to­mas­ti yh­distävä ”­Kau­kai­nen maa” on yk­si kaik­kien ai­ko­jen hie­noim­mis­ta ro­mant­ti­sis­ta seik­kai­lue­lo­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva on aavistuksen hailakka ja filmimäisen rakeinen, mutta samalla moitteettoman vakaa ja ilahduttavan erotteleva. Myös väritoisto luontevaa ja auttavan vivahteikasta. Tarkasti toistuva ääniraita selviää kunnialla niin dialogista, tehosteista kuin hitusen tiukasti viritetystä musiikkiraidasta. Vanhaan DVD:hen nähden kehitysaskel on huikea. Ekstraton. Elokuva on tässä arvioitu saksalaisena painoksena, joka kuitenkin sisältää myös suomenkielisen tekstityksen. (IJ)
18/02/2019

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Tom Cruise Nicole Kidman
Tarina: Bob Dolman Ron Howard
Kuvaus: Mikael Salomon
Musiikki: John Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy