Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A History of Violence

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200983EAN: 5704028214641

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaap­pi­gangs­te­rin van­ha elämä tu­lee ry­minällä tu­hoa­maan hä­nen uu­den hil­jai­se­lon­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa.

Kaap­pi­gangs­te­rin (Vig­go Mor­ten­sen) van­ha elämä tu­lee ry­minällä tu­hoa­maan hä­nen uu­den hil­jai­se­lon­sa pik­ku­kau­pun­gis­sa. Lyi­jyn pu­hut­tua yhä useam­pi ky­sy­mys on vail­la vas­tauk­sia.
C­ro­nen­ber­gin ma­fiajännä­ri on tuo­re otan­ta tu­tuis­ta tee­mois­ta, mut­ta nyt fo­kus on en­nen kaik­kea uu­den per­heen ja yh­teisön reak­tiois­sa kun van­ha per­he yrittää is­keä lä­pi. Sel­viy­ty­mi­nen ja voit­ta­mi­nen, jo­pa pel­ko ja ha­lu, ot­ta­vat toi­sis­taan nis­ka­lenk­kiä ta­val­la, jo­ka tun­tuu oh­jaa­jal­leen luon­te­val­ta. Kou­kut­ta­van suo­ra­vii­vai­nen ku­jan­juok­su, jo­ka ajat­te­lee enemmän kuin pu­huu.

Kuva & ääni

Moitteettoman vakaa ja kohtuullisen erottelukykyinen kuva on väritoistoltaan hivenen kelmeä. Jälki jää monin paikoin tukkoiseksi, mutta on silti kivutonta katsottavaa. Lopputulos on itse asiassa varsin lähellä DVD-tasoa. Vaatimattoman seesteinen ja musiikkiraitaa myöten ohut ääniraita.

Ekstrat

Tuhdeissa ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettu kohtaus kommentein, kooste poistetun kohtauksen synnystä (7 min.), sarja katsauksia kohtauksiin (66 min.), kooste sensuurista USA:n markkinoilla (1 min.), kooste Cannesin elokuvajuhlilta (9 min.) ja traileri. Tanskalainen painos suomenkielisellä tekstityksellä. (IJ)
01/02/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy