Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mr. & Mrs. Smith

Mr. And Mrs. Smith 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2005Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200577EAN: 7391772592545

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­ra­peut­ti­nen elo­ku­va kai­kil­le avio­pa­reil­le.

Te­ra­peut­ti­nen elo­ku­va kai­kil­le avio­pa­reil­le. Kak­si agent­tia (B­rad Pitt ja An­ge­li­ne Jo­lie) elää näennäistä aviol­lis­ta elämäänsä tietämättä mitään toi­sen to­del­li­ses­ta ura­va­lin­nas­ta. Eräänä päivänä to­tuus pal­jas­tuu, ja avio­pa­ri al­kaa to­sis­saan ot­taa mit­taa toi­sis­taan.
Ai­ka hu­pai­sa idea va­joaa nä­ke­myk­settömään to­teu­tuk­seen. Vaik­ka pa­ri on avios­sa to­del­li­suu­des­sa­kin, kei­no­te­koi­nen vai­ku­tel­ma vie me­hut.
A­vio­pa­rin vä­li­nen vä­ki­val­ta tun­tuu puis­tat­ta­van PC-pe­limäi­seltä. Elo­ku­va on myös kä­sittämättömän pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, kolme poistettua kohtausta, dokumentti ja traileri. (PS)
13/10/2008

Tekijät

Ohjaaja: Doug Liman
Pääosissa: Brad Pitt Angelina Jolie
Tarina: Simon Kinberg
Kuvaus: Bojan Bazelli
Musiikki: John Powell

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy