Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Annie

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­ri­kan pep­pi­pitkä­tos­su, Ha­rold Grayn sar­ja­ku­van Litt­le Orp­han An­nie, pomp­pa­si en­sin Mi­ke Nic­hol­sin oh­jaa­ma­na näyttämöl­le ja sen jäl­keen John Hus­to­nin nä­ke­myk­senä sel­lu­loi­dil­le.

A­me­ri­kan pep­pi­pitkä­tos­su, Ha­rold Grayn sar­ja­ku­van Litt­le Orp­han An­nie, pomp­pa­si en­sin Mi­ke Nic­hol­sin oh­jaa­ma­na näyttämöl­le ja sen jäl­keen John Hus­to­nin nä­ke­myk­senä sel­lu­loi­dil­le. Sar­ja­ku­van yl­tiöisän­maal­li­sia, ää­rioi­keis­to­lai­sia sä­vyjä lant­rat­tiin. Me­lod­raa­maa ja la­ma-a­jan köy­hyys­ro­man­tiik­kaa löy­tyy sitä­kin enemmän. Jenk­kien oma ins­ti­tuu­tio ei ai­van is­ke van­han man­te­reen ta­jun­taan, mut­ta flop­pa­si se ko­ti­maas­saan­kin. Sar­jan mer­ki­tystä ku­vaa se, että Play­boyn Litt­le An­nie Fan­ny -sar­ja­ku­va sai ni­mensä al­ku­peräi­sen sar­ja­ku­van pe­rus­teel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva, keskitason ääni. Laulua on dubattu häiritsevän kömpelösti lasten, myös pirteän Aileen Quinnin suuhun. Albert Finney Daddy Warbucksina on liki parhaimmillaan. Erillinen musiikkisoundtrack, still-kuvia, biografiat ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy