Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

American Dreamz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 202690EAN: 5050582433449

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­li­tii­kan ja po­pin ido­lit koh­taa­vat tei­ni­ka­rao­ke-­kil­pai­lun fi­naa­lis­sa, jos­sa myös ara­bi­ter­ro­ris­teil­la on oma suo­sik­kin­sa.

Po­li­tii­kan ja po­pin ido­lit koh­taa­vat tei­ni­ka­rao­ke-kil­pai­lun fi­naa­lis­sa, jos­sa myös ara­bi­ter­ro­ris­teil­la on oma suo­sik­kin­sa. On ky­see­na­lais­ta tar­vit­see­ko dapl­juu­ta tai idol­li-il­miötä pa­ro­di­soi­da, eikä Hugh Grant it­se­kes­kei­senä – suo­ras­taan it­seään ka­deh­ti­va­na – tv-s­how-isäntänä välttämättä ole enää täy­sin uu­si tut­ta­vuus, mut­ta tästä huo­li­mat­ta ko­ko­nai­suus on hy­ker­ryttävän it­sei­ro­ni­nen kar­ri­ka­tyy­ri ame­rik­ka­lai­ses­ta tei­niu­nel­mas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on miellyttävän tarkka, väritoistoltaan elävä ja kauttaaltaan häiriötön. Ääniraita on sulava, selkeä ja komediaksi jopa poikkeuksellisen vivahteikas. Myös tilakanavia hyödynnetään pienimuotoisesti, mutta suurin plussa tulee hauskoilla idolli-numeroilla ryyditetystä musiikkiraidasta. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy