Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Ambulance

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2022Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.35*
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018023215

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Bayn pos­ke­ton toi­min­ta­ral­li on rak­kaus­lau­lu Los An­ge­le­sil­le ja kai­kil­le niil­le voi­mil­le jot­ka löy­tyvät nu­me­ron 911 ta­kaa.

Mic­hael Bayn pos­ke­ton toi­min­ta­ral­li on rak­kaus­lau­lu Los An­ge­le­sil­le ja kai­kil­le niil­le voi­mil­le jot­ka löy­tyvät nu­me­ron 911 ta­kaa. Es­tot­to­mas­ti ta­ka­vuo­sien toi­min­ta­hit­tejä (mm. Bad Boys, The Rock, Die Hard, Heat, Go­ne in 60 Se­conds) lai­naa­va lo­ru on pitkäk­si me­nevä ta­ri­na ka­ve­ruk­sis­ta (Ja­ke Gyl­len­haal ja Ya­hya Ab­dul-Ma­teen II), jot­ka pää­tyvät pie­leen men­neel­le pank­ki­kei­kal­le.
Ka­me­ra kiep­puu kuin lah­ja­pa­pe­ris­ta re­vit­tyä dro­nea lennättäessä, toi­min­ta ryn­nii ma­ra­too­na­rin in­nol­la ja mo­nen­lai­set let­kau­tuk­set kai­ku­vat sei­nil­le ad­re­na­lii­ni­huu­ru­jen lo­mas­sa. Fo­kus on hu­kas­sa, mut­ta kaik­ki ADHD-säntäi­ly on teh­ty tyy­li­puh­taas­ti ja gen­reä kun­nioit­taen. Tämä on nät­ti, mut­ta ku­mi­se­va otan­ta klas­si­ses­ta ros­vot ja je­pa­rit -lei­kistä, jo­hon oh­jaa­ja Bay ja tässä kuu­lem­ma 15 kort­te­lia ko­ti­kul­mil­taan ole­va Gyl­len­haal heittäy­tyvät mu­kaan poi­ka­mai­sel­la in­nol­la.

Kuva

Upea kuva on terävä ja värikylläinen. Droneista innostunut jälki ei ole kuvaukseltaan mainittavan vakaata, mutta teknisesti kyse on erinomaisen tasalaatuisesta jäljestä. Aina liikkuvista kameroista pitänyt ja niitä paikoin vaikuttavasti käyttänyt Bay luonnehtii tässä miljöönsä roiskien - hektisyys välittyy, mutta elämys jää hahmotelman tasolle.

Ääni

Napakka ääniraita pakkaa ryminää ja räiskettä koko kestonsa ajan eikä tästä puutu kuin Transformersien muuntautumisäänet Bayn aiemmista spektaakkeleista. Dialogi toistuu sekin välittömästi, mutta nätistä kuosista huolimatta läsnäolo jää puolitiehen.

Ekstrat

Ekstroissa sarja mainoshenkisiä koosteita (yht. 37 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
01/09/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy