Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alaston lounas

Naked Lunch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97973EAN: 6416548827315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­liam S. Bur­rough­sin huu­mehöy­ryissä kir­joit­ta­ma klas­sik­ko on kaik­kien tie­dos­sa ja mo­nen kir­ja­hyl­lyssä, mut­ta ko­vin mo­ni sitä ei luul­ta­vas­ti ole alus­ta lop­puun lu­ke­nut.

Wil­liam S. Bur­rough­sin huu­mehöy­ryissä kir­joit­ta­ma klas­sik­ko on kaik­kien tie­dos­sa ja mo­nen kir­ja­hyl­lyssä, mut­ta ko­vin mo­ni sitä ei luul­ta­vas­ti ole alus­ta lop­puun lu­ke­nut. Cro­nen­berg on ol­lut ai­na mil­tei yhtä se­kopäi­nen oh­jaa­ja, mut­ta vi­suaa­li­ses­ti vah­va, jo­ten kat­so­ja on jak­sa­nut ymmärtää.
Bur­rough­sin teks­ti pitää ymmärtää omas­sa päässään, jo­ten tehtävä on mah­do­ton. Muu­ta­mia hy­viä­kin koh­tauk­sia: kir­jai­li­ja ei muis­ta omia lai­nauk­siaan tu­le­vas­ta kir­jas­taan. New Or­leans on kuol­lut mu­seo…

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä monoraita. Ekstroissa traileri. Väärä NTSC-aika takakannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy