Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Royal Tenenbaums

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ma­peräistä huu­mo­ria ajoit­tain mauk­kaas­ti­kin vil­je­levä su­kuk­ro­nik­ka.

O­ma­peräistä huu­mo­ria ajoit­tain mauk­kaas­ti­kin vil­je­levä su­kuk­ro­nik­ka. Ker­too ne­ro­jen per­heestä, Te­nen­bau­meis­ta, jot­ka ovat vai­kut­ta­neet lap­sis­ta as­ti näy­telmä­kir­jai­li­joi­na, ten­nistäh­tinä ja lii­ke­mie­hinä.
Isä, Royal Te­nen­baum (Ge­ne Hack­man), ha­luai­si per­heensä ta­kai­sin hum­mat­tuaan 22 vuot­ta. Owen Wil­son ja­koi oh­jaa­jan kans­sa kir­joi­tus­vas­tuun.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kuvasuhde on sitä, mitä sen pitäisi muillakin olla: tismalleen sama kuin teatterissa. Myös Criterionilla on versionsa, löytyykö syy sieltä? Ääniraita ei käytä takakanavia. Tyylillä valittua musiikkia: Velvet Undergroundia, Clashia, Jones-Stonesia. Kansi ilmoittaa kestoksi yli kaksi tuntia. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy