Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Justin Bieber - Never Say Never

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 259562EAN: 7332431036284

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jus­tin Bie­be­rin il­ma­vas­ta tei­ni­po­pis­ta voi ol­la mon­taa mieltä, mut­ta ku­ka­pa ei ra­kas­tai­si ins­pi­roi­vaa sa­tua al­ta­vas­taa­jan nou­sus­ta par­ras­va­loi­hin?

Jus­tin Bie­be­rin il­ma­vas­ta tei­ni­po­pis­ta voi ol­la mon­taa mieltä, mut­ta ku­ka­pa ei ra­kas­tai­si ins­pi­roi­vaa sa­tua al­ta­vas­taa­jan nou­sus­ta par­ras­va­loi­hin? Ja juu­ri tälläi­sen ku­van täh­ti­sen­saa­tion elämästä piirtää tämä MTV:n tuot­ta­ma fa­neil­le suun­nat­tu do­ku­ment­ti.
Ke­peän do­ku­men­tin pää­pai­no on täh­den ura­ke­hi­tyk­sen ja ny­kyi­sen kier­tue-elämän ihas­te­lus­sa, mut­ta siinä si­vus­sa kyy­ni­nen elo­ku­vak­rii­tik­ko­kin huo­maa muut­ta­van­sa vä­hi­tel­len kä­si­tystään ni­men ta­kaa löy­tyvästä ih­mi­sestä. Per­heen var­hais­ten ko­ti­vi­deoi­den ja har­ras­te­li­ja­mais­ten you­tu­be-vi­deok­lip­pien kaut­ta vä­lit­tyy ni­mittäin ku­va esiin­ty­mis­ha­lui­ses­ta ja asen­teel­taan ihail­ta­van po­si­tii­vi­ses­ta nuo­ru­kai­ses­ta, jo­ka on on­nis­tu­nut säi­lyttämään viat­to­muu­ten­sa myös suu­ren ra­han ke­hissä. Tämä siitä­kin huo­li­mat­ta että alan isot ni­met ovat yhtäk­kiä al­ka­neet vas­tail­la soit­to­pyyntöi­hin ja po­jan fa­ni­tus saa­vut­taa jo mas­sa­hys­te­rian piir­teitä var­hais­tei­nikäis­ten tyttö­jen (ja näi­den äi­tien­kin) pa­ris­sa.
Bie­ber on kai­kes­ta pää­tel­len on­nis­tu­nut Oba­man ta­voin val­jas­ta­maan so­siaa­li­sen me­dian upeas­ti avuk­seen us­kol­li­sen kan­nat­ta­ja­kun­nan luo­mi­ses­sa. Kum­man­kin koh­dal­la lop­pu­tu­los vai­kut­taa sil­ti enem­min­kin täh­tiin kir­joi­te­tul­ta kuin pelkältä on­nen­kan­ta­moi­sel­ta. On­ni suo­sii val­mis­tau­tu­nut­ta mieltä, sa­no­taan. Lo­pul­ta kyy­ni­sin epäi­lys, jon­ka do­ku­ment­ti jättää on että tuo po­ju pys­tyi­si vielä pa­rem­paan­kin mu­siik­kiin — ja tämä edus­taa jo 180 as­teen käännöstä en­nak­koa­sen­tei­siin näh­den. Tältä poh­jal­ta elämän­myö­teistä ja ins­pi­roi­vaa elo­ku­vaa voi pitää on­nis­tu­nee­na.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva säilyy hyvin tasalaatuisena niin lavalla, kuliseissa kuin tien päälläkin. Ainoastaan vanhat kotivideot ja youtubesta poimitut videoklipit jäävät parhaasta toistosta, mutta nämäkin näyttävät hyvältä mahdollisuuksien rajoissa. Äänipuolella fanien joukkohypnoosia lähentelevä mylvintä täyttää tilan tehokkaasti ja lyhyissä lavaosioissakin on potkua teatterin täytteeksi. Tämän levyn jälkeen ei enää vaikuta täysin mahdottomalta ajatukselta pistää illan viihdykkeeksi soittimeen Justin Bieberin keikan live-taltiointia, vaikka sitä jonkinlainen krapula varmaan seuraisikin.

Ekstrat

Ekstrat jääneevät tosi belieberinkin mielestä suppeiksi, muuta tarjolla on kuitenkin koosteita tanssijoiden taitojen esittelystä (3 min.), Favorite Girl -numeron entranssista (2 min.), Bieberin kuuluisan hiustyylin viimehetkistä ennen leikkausta (3 min.) ja ilmaislippujen jaosta faneille (8 min.). (IJ)
15/08/2011

Tekijät

Ohjaaja: Jon M. Chu
Pääosissa: Justin Bieber
Kuvaus: Reed Smoot

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy