Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Väkivallan vihollinen 4

Death Wish 4: The Crackdown 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: LPCM Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5060057211731

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Taas on ku­lu­nut kak­si vuot­ta ja vä­ki­val­lan en­ke­li on viih­ty­nyt peh­moi­sen ku­lah­ta­nees­sa nal­le­kar­hun kuo­res­saan, mut­ta sit­ten uu­den tyttöystävän tytär kuo­lee huu­mei­den ylian­nos­tuk­seen.

Taas on ku­lu­nut kak­si vuot­ta ja vä­ki­val­lan en­ke­li (C­har­les Bron­son) on viih­ty­nyt peh­moi­sen ku­lah­ta­nees­sa nal­le­kar­hun kuo­res­saan, mut­ta sit­ten uu­den tyttöystävän tytär kuo­lee huu­mei­den ylian­nos­tuk­seen. Ta­pah­tu­ma­paik­ka­na on jäl­leen Los An­ge­les, missä huu­meet tar­joa­vat nyt sen ky­tevän pa­lo­lan­gan mitä pit­kin ran­gais­ta­vat kon­nat löy­tyvät.
Kol­mas jat­ko-o­sa yrittää löytää uut­ta otet­ta ta­ri­naan huu­me­kar­tel­lien metsästä­mi­sen kaut­ta. Yh­teis­kunn­nan vä­lin­pitämättö­myys ri­kok­sia koh­taan ot­taa se­kin nyt uu­den muo­don sil­mien um­mis­ta­mi­se­na huu­meil­le, ja myös eksp­loi­taa­tion sor­mi­ruu­via on vään­net­ty löy­semmäl­le, mut­ta kaa­va on poh­jim­mil­taan sa­ma: yk­si mies py­ris­te­lee vas­taan ri­kol­lis­ten omil­la kei­noil­la. Van­haa kaa­vaa on tässä jat­ket­tu pe­rin kli­sei­sin toi­min­tae­lo­ku­van kei­noin, mut­ta lop­pu­tu­le­ma on ver­rat­tain na­pa­kas­ti ete­nevä ja nou­su­joh­tei­nen toi­min­tapätkä.

Kuva

Hallittu kuva näyttää monin paikoin ikänsä, mutta yltää tästä huolimatta tuon tuosta asiallisen skarppiin otteeseen. Myös väritoisto ja roska pysyvät hallinnassa. Kameratyöskentely hakee paikoin yllättävän kokeellisia uria, mutta kokonaisuus taipuu yhä televisiomaiseksi. Trikkikuvat ovat nekin yhä huonoja, mutta kuva kyllin terävä nämä kavaltamaan.

Ääni

Äänipuolella Bronsonin lutuinen pehmobasso toistuu puhtaasti, laukaukset särähtävät ikävästi korvaan ja epämääräinen musiikki herää silloin tällöin täyttämään väliin jäävät railot.

Ekstrat

Ekstraton. Levyltä ei löydy mitään tekstityksiä. Elokuva on tässä arvosteltu osana sarjan kaikki viisi osaa sisältävää boksia. Brittipainos. (IJ)
20/02/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy