Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Murha Hollywoodissa

Hollywood Homicide 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kiin­teistö­bis­nek­siensä kans­sa se­koi­le­va et­sivä jou­tuu vai­keuk­siin sel­vi­tel­lessään rap-­mur­hia ja yrittäessään välttää sisäi­sen tut­kin­nan ur­kin­taa.

Kiin­teistö­bis­nek­siensä kans­sa se­koi­le­va et­sivä (Har­ri­son Ford) jou­tuu vai­keuk­siin sel­vi­tel­lessään rap-mur­hia ja yrittäessään välttää sisäi­sen tut­kin­nan ur­kin­taa. Kar­man la­kiin us­ko­va (Josh Hart­nett) si­de­kick yrittää py­syä mu­ka­na.
E­lo­ku­val­la on het­kensä. Mar­tin Lan­dau vas­taa ma­keas­ta ca­meos­ta (ja Smo­key Ro­bin­son), ja yrittää pa­ri muu­ta­kin pai­naa kä­tensä se­ment­tiin. Le­na Oli­nin roo­lit ovat men­neet sii­hen pis­tee­seen, että hän on on­ne­kas, jos hä­net mai­ni­taan.
E­lo­ku­va al­kaa vi­suaa­li­ses­ti kek­se­liääs­ti käyttämällä var­maan­kin sa­to­ja eri-font­ti­sia Hol­lywood-kylt­tejä. Kei­noa käyt­ti 22 Pis­te­pirk­ko myö­hem­min le­vynsä kan­nes­sa, jo­hon koot­tiin fa­nien lä­hettä­miä 22-va­lo­ku­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kuva on moderni, ei sen enempää. Ääni elää mukavasti tilassa. Rappia, mutta myös Motownia kuullaan. Ekstroihin on tallennettu 15+16+9 min. dokumentit, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy