Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuolema Niilillä

Death on the Nile 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­gat­ha Ch­ris­tie-­fil­ma­ti­soin­nit ovat hyvää viih­dettä, vaik­ka­kin elo­ku­va­tai­teel­li­ses­ti ai­ka ky­see­na­lai­sia: us­ko­mat­to­mat täh­ti­kaar­tit, tu­tut van­hat ta­ri­nat ja hie­not miljööt ovat ve­to­nau­loi­na.

A­gat­ha Ch­ris­tie-fil­ma­ti­soin­nit ovat hyvää viih­dettä, vaik­ka­kin elo­ku­va­tai­teel­li­ses­ti ai­ka ky­see­na­lai­sia: us­ko­mat­to­mat täh­ti­kaar­tit, tu­tut van­hat ta­ri­nat ja hie­not miljööt ovat ve­to­nau­loi­na.
Hä­net täy­tyy tap­paa -suo­men­nok­se­na jul­kais­tu dek­ka­ri on nk. sul­je­tun huo­neen mys­tee­ri, jo­ka ta­pah­tuu jo­ki­lai­val­la. Aki­ra Ku­ro­sawan Ras­ho­mo­nis­ta tu­tuin sub­jek­tii­vi­sin koh­tauk­sin näy­tetään, mitä epäil­lyt te­kivät tai saat­toi­vat tehdä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, Egypti hehkuu. Äänimaailma on miellyttävä, vaikka oikeastaan vain dialogikanava on käytössä. Kannen mukaan ääniraita on DD Mono, mutta vahvistin tunnistaa tämän DS:ksi. Ekstroihin on tallennettu biografiat, traileri, 24 min. dokumentti ja 13 min. haastatteluja, mutta vaatimattomaksi heittäytynyt takakansi ei katso aiheelliseksi mainita niistä mitään. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Guillermin
Pääosissa: Peter Ustinov
Tarina: Anthony Shaffer Agatha Christie
Kuvaus: Jack Cardiff
Musiikki: Nino Rota

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy