Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

U-571 - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man naii­vi ta­ri­na, sillä ve­nee­seen on jäl­leen ek­sy­nyt kum­man pä­tevää vä­keä.

Hie­man naii­vi ta­ri­na, sillä ve­nee­seen on jäl­leen ek­sy­nyt kum­man pä­tevää vä­keä. Mer­ten kor­keajän­ni­tys ei on­nek­sen­sa up­pou­du Das Boo­tin pa­ra­noi­di­siin syö­ve­rei­hin, kos­ka sitä ei oli­si käy­nyt ylittä­mi­nen. Hyvä kässä­ri vuo­rot­te­lee ve­dessä ja pin­nal­la. Muut­ti to­sin jen­kit san­ka­reik­si, vaik­ka asial­la oi­keas­ti oli­vat bri­tit. Hy­vin jän­nittävä elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kahden levyn paketti.Ekstroissa making of, ohjaajan kommenttiraita, kulissien rakentamista, tietoa Enigma-koodauslaitteesta, viisi pikkudokumenttia ja traileri. DVD-ROM-ekstroja. Nähtävästi hieman enemmän ekstraa kuin jenkkilevyssä (90 min. kaikkinensa). R1-versiossa oli tosin DTS-raita. PAL-kuva on aavistuksen terävämpi. Samaan aikaan julkaistiin myös riisuttu, halvempi versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy