Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vuohia tuijottavat miehet

The Men Who Stare At Goats 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 220671EAN: 6415751055201

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tästä ei Pen­ta­gon pidä.

Tästä ei Pen­ta­gon pidä. Mus­taa huu­mo­ria pur­sua­va ko­me­dia ker­too toi­mit­ta­jan (Ewan McG­re­gor) mat­kas­ta Ira­kiin, jos­sa hän tu­tus­tuu eri­koi­seen kul­ki­jaan (Geor­ge Cloo­ney). Tämä ker­too ko­ke­muk­sis­taan pa­ra­nor­maa­lien so­ti­lai­den kou­lu­tu­so­sas­tos­ta, jo­ka new age –­me­to­dein pyr­kii estämään maail­man konf­lik­tit en­nal­ta.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Jon Ron­so­nin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (Sam­mak­ko). Se muis­tut­taa hen­geltään ai­ka­moi­ses­ti le­gen­daa­ri­sen Carls Bark­sin ”K­ruu­na vai klaa­va” sar­ja­ku­van ”höp­sis­miä” (F­li­pism, 1953). Eri­koi­nen ni­mi pe­rus­tuu avain­koh­tauk­seen, jos­sa har­joi­tel­laan tap­pa­mis­ta ai­voaal­loil­la. Sitä tie­tys­ti tree­nat­tiin eläin­ko­keil­la.
LSD-tut­ki­ja Ti­mot­hy Lea­ryn hen­gessä jenk­kien van­ki­lei­ri se­koi­te­taan ha­pol­la, ja pää­hen­kilöt va­paut­ta­vat po­liit­ti­sia van­ke­ja. Hu­ma­nis­min hen­ki ei lo­pu edes lop­pu­teks­tei­hin, jois­sa ke­ho­te­taan välttämättämään juok­se­mis­ta päin seinää, lii­kut­ta­maan pil­viä au­tol­la ajaes­sa ja tui­jot­ta­mas­ta vuo­hia tun­ti­kau­sia. Nä­kymättömäk­si muut­tu­mi­nen ei puo­les­taan hait­taa.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Jon Ron­so­nin ro­maa­niin. Hän osal­lis­tui kä­si­kir­joi­tus­tii­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 19 min. dokumentit, 4 min. poistettuja kohtauksia ja henkilöprofiilit. (PS)
18/02/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy