Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Breezy – Frank, rakastan sinua

Breezy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82341EAN: 6416548925417

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­lint Eas­twood us­kal­tau­tui ro­mant­ti­sen elo­ku­van pa­riin vas­ta yli kak­si­kym­mentä vuot­ta Bree­zyn jäl­keen, vaik­ka ky­seessä oli hä­nen lem­pie­lo­ku­van­sa omien oh­jaus­ten­sa jou­kos­ta.

C­lint Eas­twood us­kal­tau­tui ro­mant­ti­sen elo­ku­van pa­riin vas­ta yli kak­si­kym­mentä vuot­ta Bree­zyn jäl­keen, vaik­ka ky­seessä oli hä­nen lem­pie­lo­ku­van­sa omien oh­jaus­ten­sa jou­kos­ta.
Eas­twoo­din kol­mas oh­jaus oli en­simmäi­nen, missä ei it­se näy­tel­lyt. Se ker­too viat­to­mas­ta ja lap­sen­mie­li­sestä hip­pi­tytöstä (Kay Lenz), jo­ka ystä­vys­tyy kes­ki-ikäi­sen play­boyn (Wil­liam Hol­den) kans­sa. Pa­ri ra­kas­tuu, mut­ta epä­ta­val­li­nen ikäe­ro vai­keut­taa suh­det­ta. Bree­zy on hie­no ku­vaus pa­ri­suh­tees­ta, jos­sa on sa­mal­la toi­sel­le osa­puo­lel­le so­siaa­li­nen on­gel­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää periaatteessa hyvältä, mutta pimeät sisäkohtaukset rakeutuvat aika tavalla. Selkeä ääniraita. Ekstroissa triviaruutuja, biografiat ja filmografiat sekä kuvagalleria. (PS)
08/07/2009

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Kay Lenz William Holden
Tarina: Jo Heims
Kuvaus: Frank Stanley
Musiikki: Michel Legrand
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy