Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

The Chronicles of Riddick – Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital Plus
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110355EAN: 5050582486766

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sub-­ka­na­va näyt­ti maa­lis­kuun puo­les­savä­lissä 2009 Rid­dic­kin kro­ni­kois­ta ly­hyen ver­sion.

Sub-ka­na­va näyt­ti maa­lis­kuun puo­les­savä­lissä 2009 Rid­dic­kin kro­ni­kois­ta ly­hyen ver­sion. Tv-k­rii­ti­koi­den vas­ten­mie­li­syys oli yleistä pa­rin ih­meen myön­tei­sen ar­vion jou­kos­sa. Mas­sa oli tällä ker­taa oi­keas­sa.
E­des jo var­hain HD:nä jul­kais­tu vii­si­tois­ta mi­nuut­tia teat­te­ri­ver­sio­ta pi­dem­pi oh­jaa­jan leik­kaus ei peitä sitä to­sia­siaa, että oh­jaa­ja Da­vid Two­hy pe­la­si up­po­ri­kas­ta ja ru­tiköyhää.
Pi­meän uh­ka (2000) ilah­dut­ti pi­meän ja mus­tan eri sä­vy­jen käytöllään neljän täh­den sci­fi-e­lo­ku­van ar­voi­ses­ti, mut­ta Rid­dic­kin uu­det seik­kai­lut pa­ne­vat ih­met­te­lemään, mi­hin tyy­li­ta­ju oi­kein ka­to­si. Täy­del­listä ajan­huk­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, ohjaajan intro, 10 min. avaruusblogia, 8 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja 52 min. dokumentit. (PS)
16/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy