Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Paljastajat

The Informers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210753EAN: 6438137052793

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eipä voi­si vä­hempää kiin­nos­taa, mitä 1980-­lu­vun alun hie­nos­to­nuo­ret her­moi­le­vat Los An­ge­le­sin täh­ti­su­mus­sa.

Eipä voi­si vä­hempää kiin­nos­taa, mitä 1980-lu­vun alun hie­nos­to­nuo­ret her­moi­le­vat Los An­ge­le­sin täh­ti­su­mus­sa. Saa­ti heidän van­hem­pan­sa. Tämähän on jo­pa huo­nom­pi elo­ku­va kuin Lau­ri Törhö­sen In­si­ders.
B­ret Eas­ton El­li­sin ro­maa­niin pe­rus­tu­va Pal­jas­ta­jat ka­toaa sa­maan mus­taan auk­koon kuin muut­kin pa­heel­lis­ten poik­keu­syk­silöi­den ku­vaa­mi­seen kes­kit­ty­neen kir­jai­li­jan ro­maa­neis­ta teh­dyt fil­ma­ti­soin­nit. Kai­ku­poh­jaa tai sa­mas­tu­mis­ta on vai­kea luo­da jo hen­kilöi­den keh­non mu­siik­ki­maun­kin ta­kia.
I­dea on sil­ti ai­ka hyvä. Ta­ri­na si­joit­tuu vii­mei­siin viat­to­miin vuo­sin, kun kon­do­mia käy­tet­tiin sik­si, et­tei part­ne­ri tu­le ras­kaak­si. On­nek­si otim­me nak­kim­me pois kat­ti­las­ta en­nen kuin ve­si al­koi kie­hua. Aids muut­ti pal­jon. On­nek­si me­ne­tyskään ei ol­lut päätä hui­maa­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi pätevää ääniraitaa, eikä ero DVD:hen ei ole suuri. Ekstroissa traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy