Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Poseidon - Kahden levyn erikoisjulkaisu

Poseidon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202779EAN: 7321944830120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­tis­ten olo­suh­tei­den eri­kois­mies Wolf­gang Pe­ter­sen al­kaa vä­syä lem­pi­miljöö­seensä, sillä pian 40 vuot­ta sit­ten teh­dyn al­ku­peräi­sen Po­sei­don-e­lo­ku­van jäl­keen teh­ty uu­si ver­sio tar­joaa mie­histä mat­kaa A:s­ta B:­hen, vä­lillä ti­hen­tyvää jän­ni­tystä ja jättää sa­mal­la ai­ka ta­val­la tyhjänpäiväi­sen olon.

Ve­tis­ten olo­suh­tei­den eri­kois­mies Wolf­gang Pe­ter­sen al­kaa vä­syä lem­pi­miljöö­seensä, sillä pian 40 vuot­ta sit­ten teh­dyn al­ku­peräi­sen Po­sei­don-e­lo­ku­van jäl­keen teh­ty uu­si ver­sio tar­joaa mie­histä mat­kaa A:s­ta B:­hen, vä­lillä ti­hen­tyvää jän­ni­tystä ja jättää sa­mal­la ai­ka ta­val­la tyhjänpäiväi­sen olon. Kreik­ka­lai­sen me­ren­ju­ma­lan mu­kaan ni­met­ty lai­va ja elo­ku­va siinä sa­mal­la up­poa­vat syväl­le me­ren poh­jaan.
Oh­jaa­ja Pe­ter­sen ei heh­kut­te­le te­hos­teil­la, ja it­se ha­ve­ri­kin on ku­vat­tu ih­meen no­peas­ti. Vas­ta­vuo­roi­ses­ti ei päänäyt­te­lijöistä (Kurt Rus­sell, Josh Lu­cas, Ric­hard Drey­fuss) löy­dy paik­kaa­jia Ge­ne Hack­ma­nil­le ja kump­pa­neil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättäen kuvallinen ilmaisu ei vakuuta ainakaan aliasing-ilmiön osalta: vaakaviivat elävät vahvasti. Ääniraita toimii, mutta ei tavoita mitään uutta ja jää paljon jälkeen esimerkiksi ohjaajan jo vuosien takaisista soundiratkaisuista. Kahden levyn erikoisjulkaisun ekstroissa on vain 23+1+12+29 min. dokumentit ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy