Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Poseidon - Kahden levyn erikoisjulkaisu

Poseidon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 202779EAN: 7321944830120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­tis­ten olo­suh­tei­den eri­kois­mies Wolf­gang Pe­ter­sen al­kaa vä­syä lem­pi­miljöö­seensä, sillä pian 40 vuot­ta sit­ten teh­dyn al­ku­peräi­sen Po­sei­don-e­lo­ku­van jäl­keen teh­ty uu­si ver­sio tar­joaa mie­histä mat­kaa A:s­ta B:­hen, vä­lillä ti­hen­tyvää jän­ni­tystä ja jättää sa­mal­la ai­ka ta­val­la tyhjänpäiväi­sen olon.

Ve­tis­ten olo­suh­tei­den eri­kois­mies Wolf­gang Pe­ter­sen al­kaa vä­syä lem­pi­miljöö­seensä, sillä pian 40 vuot­ta sit­ten teh­dyn al­ku­peräi­sen Po­sei­don-e­lo­ku­van jäl­keen teh­ty uu­si ver­sio tar­joaa mie­histä mat­kaa A:s­ta B:­hen, vä­lillä ti­hen­tyvää jän­ni­tystä ja jättää sa­mal­la ai­ka ta­val­la tyhjänpäiväi­sen olon. Kreik­ka­lai­sen me­ren­ju­ma­lan mu­kaan ni­met­ty lai­va ja elo­ku­va siinä sa­mal­la up­poa­vat syväl­le me­ren poh­jaan.
Oh­jaa­ja Pe­ter­sen ei heh­kut­te­le te­hos­teil­la, ja it­se ha­ve­ri­kin on ku­vat­tu ih­meen no­peas­ti. Vas­ta­vuo­roi­ses­ti ei päänäyt­te­lijöistä (Kurt Rus­sell, Josh Lu­cas, Ric­hard Drey­fuss) löy­dy paik­kaa­jia Ge­ne Hack­ma­nil­le ja kump­pa­neil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättäen kuvallinen ilmaisu ei vakuuta ainakaan aliasing-ilmiön osalta: vaakaviivat elävät vahvasti. Ääniraita toimii, mutta ei tavoita mitään uutta ja jää paljon jälkeen esimerkiksi ohjaajan jo vuosien takaisista soundiratkaisuista. Kahden levyn erikoisjulkaisun ekstroissa on vain 23+1+12+29 min. dokumentit ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy