Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Veljekset Solomon

The Brothers Solomon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106421EAN: 6438044132250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­li­tun­tei­le­va ko­me­dia au­tuaan yk­sin­ker­ta­sis­ta vel­jek­sistä, jot­ka päättävät hank­kia koo­maan va­jon­neeel­le isäl­leen pi­ka­pi­kaa lap­sen­lap­sia pi­ris­teek­si.

Y­li­tun­tei­le­va ko­me­dia au­tuaan yk­sin­ker­ta­sis­ta vel­jek­sistä, jot­ka päättävät hank­kia koo­maan va­jon­neeel­le isäl­leen pi­ka­pi­kaa lap­sen­lap­sia pi­ris­teek­si. Kaik­ki tun­te­man­sa lap­sen­saan­ti­kei­not — pi­ka­ko­sin­ta, adop­tio ja anaa­li­sek­si — pun­ta­roi­tuaan po­jat pää­tyvät palk­kaa­maan si­jaisäi­din ja heittäy­tyvät nau­tis­ke­le­maan odo­tu­sa­jas­ta. Ei sen enempää tai vä­hempää kuin hil­peä ja ilah­dut­ta­van ta­sa­pai­noi­nen sket­si­ko­koel­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on lievästä kohinasta huolimatta miellyttävän levollinen, terävä ja väritoistoltaan hallittu. Hauskasti musiikkia hyödyntävä ja hetkittäin toiminnallisempaan ilmaisuun yltyvä ääniraita hoitaa tehtävänsä kaikinpuolin moitteitta. Ekstraton. (IJ)
10/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy