Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Veljekset Solomon

The Brothers Solomon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 106421EAN: 6438044132250

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Y­li­tun­tei­le­va ko­me­dia au­tuaan yk­sin­ker­ta­sis­ta vel­jek­sistä, jot­ka päättävät hank­kia koo­maan va­jon­neeel­le isäl­leen pi­ka­pi­kaa lap­sen­lap­sia pi­ris­teek­si.

Y­li­tun­tei­le­va ko­me­dia au­tuaan yk­sin­ker­ta­sis­ta vel­jek­sistä, jot­ka päättävät hank­kia koo­maan va­jon­neeel­le isäl­leen pi­ka­pi­kaa lap­sen­lap­sia pi­ris­teek­si. Kaik­ki tun­te­man­sa lap­sen­saan­ti­kei­not — pi­ka­ko­sin­ta, adop­tio ja anaa­li­sek­si — pun­ta­roi­tuaan po­jat pää­tyvät palk­kaa­maan si­jaisäi­din ja heittäy­tyvät nau­tis­ke­le­maan odo­tu­sa­jas­ta. Ei sen enempää tai vä­hempää kuin hil­peä ja ilah­dut­ta­van ta­sa­pai­noi­nen sket­si­ko­koel­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on lievästä kohinasta huolimatta miellyttävän levollinen, terävä ja väritoistoltaan hallittu. Hauskasti musiikkia hyödyntävä ja hetkittäin toiminnallisempaan ilmaisuun yltyvä ääniraita hoitaa tehtävänsä kaikinpuolin moitteitta. Ekstraton. (IJ)
10/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy