Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Punisher

Tuomari 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 109628EAN: 5050582289961

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­ja­ku­vis­ta ei yleensä tu­le hy­viä elo­ku­via, se on jo mel­ko au­kot­to­mas­ti to­dis­tet­tu, mut­ta mik­sei Hol­lywoo­dis­sa us­kal­le­ta enää tehdä oi­keas­ti tiu­kan synk­kiä toi­min­tae­lo­ku­via?

Sar­ja­ku­vis­ta ei yleensä tu­le hy­viä elo­ku­via, se on jo mel­ko au­kot­to­mas­ti to­dis­tet­tu, mut­ta mik­sei Hol­lywoo­dis­sa us­kal­le­ta enää tehdä oi­keas­ti tiu­kan synk­kiä toi­min­tae­lo­ku­via? Tämä poh­jat­to­man pon­ne­ton, lä­peensä teennäi­nen ja kei­no­te­koi­sen syn­kis­te­levä toi­min­tapätkä per­heensä me­nettä­neestä kos­to­nen­ke­listä la­tis­tuu kli­seek­si jo en­nen kuin san­ka­rin trau­mo­ja päästään luo­maan.
Jos taus­tal­la ole­va sar­ja­ku­va­kaan ei ol­lut la­jin­sa merk­ki­paa­lu, oli se kui­ten­kin mo­nin ver­roin viih­dyttäväm­pi ja jo­pa us­kot­ta­vam­pi teos. Nyt vii­meistään venäläi­sen am­mat­ti­tap­pa­jan il­mes­tyt­tyä on selvää, että al­ku­peräi­sen hen­ki on te­kijöiltä ol­lut pa­hem­man ker­ran hu­kas­sa. Kylmän mut­ka­ton ja pe­rik­si an­ta­ma­ton kos­to­ker­to­mus on muut­tu­nut friik­ki­sir­kuk­sek­si, jos­sa lap­sil­le ope­te­taan, että su­ruun pitää juo­da vis­kiä ja jää­kaa­pi­no­vi sekä ves­sanpönttö ovat so­ve­liai­ta lyömäa­sei­ta. Ku­ka oi­kein on edes päättä­nyt, että me­ga­lo­maa­ni­sen yliam­pu­va vä­ki­val­ta on hyväk­syttävämpää kuin fy­sii­kan la­ke­ja nou­dat­ta­va vä­ki­val­ta, jos­sa hui­tai­su sat­tuu ja luo­tei­hin kuo­lee?

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen, miellyttävän tarkka kuva, joka säilyttää yksityiskohtaisuutensa ja elävän väritoistonsa niin varastohallin pimeydessä kuin Puerto Ricon valkoisilla hiekkarannoilla. Pieniä printtivikoja esiintyy tasaisesti, muttei millään muotoa häiriöksi asti. Vain tökeröt stuntit katkeilevine aitoineen ja photoshopattuine suuliekkeineen pistävät ikävästi silmään. Masentavan surkeaa musiikkiraitaa, ja bassokorostimen läpi ajettua päähenkilön dialogia lukuun ottamatta ääniraita toimii kohtuullisesti. Mistään erityisen jäsentyneestä tilakuvasta ei voida puhua. Viimeinen niitti arkkuun on huomata, että elokuvan tunnussävelmä on sekin raiskattu The Rock -elokuvan alkuteemasta. Ekstroissa ohjaajan keskiverto kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (3 min.), making of (30 min.), stunttidokumentti (28 min.) ja karsea Drowning Poolin musavideo. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy