Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Rock of Ages – Extended Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 136/123 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.39*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 8717418361839

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kun hyvät ystävä­ni, joil­le pi­ti tehdä kesä­työssä sa­laa ko­neel­la John­ny Thun­ders –­sab­luu­noi­ta fark­ku­ja var­ten, op­pi­vat soit­ta­maan pa­rem­min ja al­koi­vat kuun­nel­la Fo­reig­ne­ria, lap­suus oli ohi.

Kun hyvät ystävä­ni, joil­le pi­ti tehdä kesä­työssä sa­laa ko­neel­la John­ny Thun­ders –­sab­luu­noi­ta fark­ku­ja var­ten, op­pi­vat soit­ta­maan pa­rem­min ja al­koi­vat kuun­nel­la Fo­reig­ne­ria, lap­suus oli ohi. Rock of Ages me­nee vielä enemmän hyvän maun ohi, sillä se ker­too 1980-lu­vun mu­sii­kil­li­ses­ta il­miöstä, suk­ka­hou­su­he­vistä ja he­vi­bal­la­deis­ta, jot­ka edus­ti­vat ai­kan­sa rock­hump­paa.
Jos pi­dit Def Lep­par­dis­ta, Jour­neys­ta ja Twis­ted Sis­te­ristä, tämä on täyttä herk­kua. Myös ky­seistä gen­reä in­hoa­va voi ot­taa ai­moan­nok­sen ro­ko­tet­ta, jos esi­mer­kik­si Poi­son ei oi­kein up­poa jouk­kueen pu­ku­ko­pis­sa.
E­lo­ku­va ei ota it­seään liian va­ka­vas­ti ja on haus­ka. Tom Crui­se te­kee yllättäen eri­no­mai­sen työn rocktäh­ti Stax­xi­na, Alec Bal­dwin on ehkäpä uran­sa par­haas­sa ve­dos­sa klu­bi­no­mis­ta­ja­na ja Paul Gia­mat­ti ot­taa ta­pan­sa mu­kaan omak­seen roo­lin­sa, tällä ker­taa luik­kaa­na ma­na­ge­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Levy sisältää lyhyen teatteriversion ja pidemmän ohjaajan version. Mukana on myös digitaalikopio. Ekstroihin on tallennettu 78 min. dokumentit, 20 eroteltua musiikkikohtausta ja musiikkivideo. (PS)
08/12/2012
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy