Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Abyss - syvyys - Special Edition

The Abyss 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614608951

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Ca­me­ro­nin sy­vyys­seik­kai­lu on hen­geltään 1950-­lu­ku­lai­sen via­ton, lap­sen­mie­li­nen teos.

Ja­mes Ca­me­ro­nin sy­vyys­seik­kai­lu on hen­geltään 1950-lu­ku­lai­sen via­ton, lap­sen­mie­li­nen teos. Näyttä­viä eri­kois­te­hos­tei­ta, eikä ai­van kökköjä ih­mis­suh­tei­ta. Kos­ke­tus kor­keim­piin voi­miin ja­kaa mie­liä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaihtimet värisevät. Muuten laadukas, ei-anamorfinen kuva ja terävämpi kuin R1-versiossa. Erinomainen ääniraita. Mukana pidennetty ohjaajan versio ja alkuperäinen teatteriversio. Kahdella levyllä: 12 sivun keräilylehtinen, kolme traileria, 11 min dokumentti, alkuperäiskäsikirjoitus, 60 min dokumenttikooste, 21 min erikoistehostedokumentti, erilaisia kohtausesittelyjä, kuvagalleria, biografiat ja monesta kulmasta esitelty Pseudopod-kohtaus. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy