Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Wrong Turn 2: Dead End

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 205787EAN: 6438044165050

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­po­ca­lyp­se-­to­si­te­le­vi­sio­sar­ja palk­kaa kuu­si nuor­ta kil­pai­le­maan ja sel­viy­tymään toi­siaan vas­taan.

A­po­ca­lyp­se-to­si­te­le­vi­sio­sar­ja palk­kaa kuu­si nuor­ta kil­pai­le­maan ja sel­viy­tymään toi­siaan vas­taan. Län­si­vir­gi­nia­lai­seen metsään.­si­joit­tu­va, to­del­li­sil­le sel­viy­tyjä­hen­ki­sil­le sar­joil­le ohi­men­nen nau­res­ke­le­va jää jo lähtö­het­kellä mies­va­jauk­seen, kun sar­jaan ve­to­nau­lak­si pal­kat­tu Kim­ber­ly Cal­dwell (o­mal­la ni­mellään) me­nettää hen­kensä jo al­ku­teks­tien rul­lauk­sen pää­tyt­tyä.
Sisä­siit­toi­nen pai­kal­lisväestö ei edel­leenkään kat­se­le hyvällä ylimääräistä nuo­ri­soa pe­li­pai­koil­laan, vaan te­kee kaik­ken­sa saa­dak­seen ra­vin­toym­pyränsä koh­dil­leen myös Ih­mis­jah­ti-e­lo­ku­van al­ku­peräis­ni­mi­sek­si jä­te­tyssä jat­ko-o­sas­sa.
Metsä­kau­hue­lo­ku­vien on il­mei­ses­ti edel­leen pak­ko al­kaa au­to­mat­kal­la, au­to­mat­kan pak­ko päät­tyä törmäyk­seen, ja törmäyk­sen pak­ko päät­tyä odo­te­tus­ti. Sar­jaa ku­vaa­van M:n pääl­leen pu­ke­ma Batt­le Roya­le -pai­ta pal­jas­taa mistä esi­ku­vat on nou­kit­tu. Hen­ry Rol­lins sar­jaa juon­ta­va­na ex-ar­mei­ja­ko­vik­se­na so­pii roo­liin­sa, mut­ta me­nettää us­kot­ta­vuut­taan ö­ve­rik­si ve­de­tyn kär­jistä­mi­sen vuok­si. Muu­ten mennään sek­sis­ti­sen dia­lo­gin ja kau­hu­lef­fas­te­reo­tyyp­pien eh­doil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylitelty, ahdistava värimaisema. Harmaasävyisyys ja sopiva äärimmäisyyksien uupuminen korostavat samaa mielikuvaa. Score soi liikaa. Taustakaiuttimet tunkevat luonnon ääniä reippaasti. Ohjaajan ja kahden tähden kommenttiraita, käsikirjoittajien kommenttiraita, kolme koostetta (More Blood, More Guts: The Making of Wrong Turn 2”, ”On Location with P-Nut”, ”Making Gore Look Good”) ja traileri. (VA)
04/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy